Låna direkt

Dela

Alla vet att smslån är otroligt snabba och flexibla, men visste du att du kan ha dina pengar på kontot redan en kvart efter att du lämnat in din ansökan? Det kallar vi blixtsnabbt! Du kan även hitta sms lån utan ränta som har lika snabba utbetalningar, vilket kan vara uppskattat i många olika situationer. Det är svårt att veta när man är i akut behov av pengar och möjligheten att kunna låna så här snabbt kan vara en riktig räddare i nöden.

I denna artikel ska vi titta lite närmare på hur det går till att låna direkt. Vi ska även titta på när ett sms lån med direktutbetalning kan vara bra samt vad du bör tänka på innan du ansöker.

Nedan hittar du topplistan för långivare:

Företag

Betyg

Fördelar

Besök nu

0 0
 • Låna upp till 20 000 kr
 • Över 2 miljoner nöjda kunder
0 0
 • Låna upp till 20 000kr
 • Pengar direkt till ditt konto
0 0
 • Flexibel återbetalning.
 • Pengar direkt till ditt konto
0 0
 • Tryggt & Säkert
 • Låna upp till 15 000 kr‎
0 0
 • Första krediten helt räntefri i 30 dagar.
 • 0kr i ränta upp till 6000kr

Så snabbt kan du ha dina pengar

Smslångivarna ligger sannerligen i framkant när det gäller flexibilitet. Inga andra långivare erbjuder så många möjligheter när det gäller lån. Du kan låna gratis, på helgen, på kvällen, utan UC, med betalningsanmärkning och även direkt. Tar du till exempel ett lån av banken är de flesta av dessa alternativ inte en möjlighet. Dessutom kan det ta flera arbetsdagar innan du får ditt lån.

Tar du ett smslån kan du ha pengarna på kontot redan inom 15 – 60 minuter, så länge din ansökan blir godkänd. Hur du går tillväga för att ansöka om ett blixtsnabbt lån ska vi titta närmare på i nästa stycke.

Låna direkt – så här gör du

Om du är ute efter att låna direkt finns det en del saker du bör tänka på när du jämför långivare. Detta för att du ska få dina pengar så snabbt som möjligt. Nedan ska vi lista de viktigaste punkterna.

 • Hitta en långivare som har öppet. Detta är naturligtvis ett måste, eftersom smslån inte kan betalas ut automatiskt.
 • Se till att du och långivaren använder er av samma bank. Detta är en förutsättning om du vill ha pengarna blixtsnabbt. Har ni olika banker kan det ta lite längre tid, beroende på när du ansöker. Ansöker du efter bankernas öppettider kommer du ha dina pengar tidigast följande bankdag.
 • Ansök med goda marginaler. Även om utbetalningar mellan samma bank görs blixtsnabbt kan det ändå vara en god ide att ansöka med goda marginaler till stängning. Är det en hektisk dag på kontoret kan de hända att de inte hinner behandla din ansökan i tid. Då får du pengarna följande morgon.

Då kan det vara bra att låna direkt

Det är inte enkelt att veta när man är i akut behov av pengar. Därför är det extra tacksamt att dessa sms lån med direktutbetalning finns. De kan bland annat hjälpa dig om du plötsligt drabbats av en större utgift strax innan lön som behöver betalas omgående. Ett smslån direkt kan även vara en fin möjlighet om du till exempel skulle snubbla över den perfekta resan. Då kan du slå till direkt innan resan riskerar att höjas i pris eller försvinna.

Tänk noggrant innan du lånar

Innan du ansöker om ett smslån direkt bör du tänka igenom ditt beslut noggrant. Även om ett lån direkt är en fantastisk möjlighet, kan det även vara mycket lockande att låna i situationer som egentligen inte lämpar sig för lån.

Du bör aldrig låna till spontana köp, alkohol eller spel, eftersom detta sällan slutar bra. Dessutom är det ju inte särskilt kul att betala ränta för pengar som du har slösat bort, eller hur?